Nepremičninsko posredovanje

Če kupujete ali prodajate stanovanje, hišo, parcelo, posest ali poslovni prostor, smo pravi naslov za vas. Tudi če potrebujete pomoč samo pri zaključku nepremičninskega posla (npr. izdelava pravno neoporečne pogodbe, vpis v Zemljiško knjigo, priprava na prodajo...), ali če enostavno ne veste, kako se lotiti prometa z vašo nepremičnino, smo tukaj zato, da vam pomagamo z vso vestnostjo in skrbnostjo licenciranega nepremičninskega posrednika in pravnika.

Ponudba nepremičnin se spreminja iz dneva v dan, zato vas vabimo, da si redno ogledujete
aktualno ponudbo nepremičnin.

Če se še nismo slišali in spoznali nas pokličite na telefon 01/51-41-035 ali na GSM 040/171-065 in nam zaupajte, kakšne so vaše želje ali problemi v zvezi s prometom nepremičnin. Zagotovo obstaja rešitev tudi za vaš problem, zaupajte nam!

V naši ekipi sodeluje zaprisežena sodna cenilka nepremičnin, notar in pravnica z opravljenim pravosodnim izpitom in preko 25 let delovnih izkušenj v stvarnem pravu, ki je specializirana v nepremičninskih zadevah.

Seveda pa bomo kolikor le mogoče hitro odgovorili tudi na vsa vaša vprašanja povezana z nepremičninami, ki nam jih boste poslali na elektronski naslov.
Na začetno stran
Pregled ponudbe nepremičnin
Na začetno stran
Nepremičninsko posredovanje
Prodaja avtomobilov
Kako pridete do nas?